Illustrasjonsfoto. Bli director for Go International i ELSA Bergen!

Bli director for Go International!

Har du lyst til å engasjere deg i ELSA? ELSA Bergen søker nå etter en director for Go International! Vervet passer for deg som vil jobbe med ELSAs internasjonale aktiviteter og bli kjent med den den daglige driften av organisasjonen. Som director vil du ha hovedansvaret for alle Go International-arrangementene i ELSA Bergen sammen med VP S&C Julie Lind og VP STEP Henrik Ramm Steen. Det vil være en fordel om du som søker har tidligere erfaring med ELSA og noe kunnskap om våre internasjonale prosjekter. Det er imidlertid ikke et krav, ettersom det vil bli gitt opplæring i forkant. Det viktigste er at du er motivert for vervet.

Engasjer deg i Go International-arbeidet!

Alle jusstudenter kan søke. Vervet kan gi deg verdifull erfaring med blant annet prosjektledelse og samarbeid med andre medstudenter.
Du kan laste ned en stillingsbeskrivelse med litt mer informasjon om vervet HER.

Frist for å sende inn en liten søknad til vervet som director for Go International er fredag den 15. februar klokken 23:59.

Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt med Julie Lind på e-post vpsc.bergen@elsa.no. Søknad sendes til samme adresse.