I forbindelse med Forhandlingskonkurransen 2022 avholder Schjødt Advokatfirma også Forhandlingskurset. Forhandlingskurset vil foregå i Schjødt sine lokaler i C. Sundts gate 17 av advokat Torkel Hope.

Forhandlingssituasjoner er noe de fleste jurister regelmessig vil møte på i løpet av karrieren. Forhandlinger står sentralt i kompliserte transaksjoner og i tvister som ikke ender opp hos
domstolene. Sannsynligheten for å forhandle frem et godt resultat øker dersom man har kunnskap og erfaring med forhandlingsteknikk. På forhandlingskurset vil man få et innblikk i nettopp dette, noe som kan komme godt med da man ikke lærer dette på studiet.

Alle studenter ved alle årstrinn er velkommen til å delta på kurset. Det er heller ikke krav om
deltakelse i konkurransen for å være med på kurset.

Påmelding til kurset åpner 17. Januar kl. 12.00 og kan gjøres HER
NB! Kurset vil arrangeres i tråd med gjeldene retningslinjer for smittevern iverksatt av kommunen og regjeringen. Det tas dermed forbehold for at kurset vil måtte gjennomføres
digitalt.

Sjekk ut dette arrangementet for påmelding til selve Forhandlingskonkurransen:  https://fb.me/e/74Uccvvz6

Studentene som melder seg på selve konkurransen vil i tillegg få oppfølgning og veiledning
fra erfarne Schjødt-advokater i forkant av forhandlingene.

I Forhandlingskonkurransen er det plass til åtte lag bestående av to studenter. Oppgavene stiller ikke krav til kunnskaper om særskilte rettsområder. Konkurransen gir verdifull kunnskap som ikke tilegnes under alminnelig studieløp, og er et sted hvor studenter fra alle trinn kan briljere.
Premiene til vinnerne av konkurransen er traineeship hos Schjødt, 3000kr og et bygavekort på 1000kr. Andreplassen vinner 1500kr.

Forhandlingskonkurransen avholdes på ettermiddagen på følgende datoer:
– Forhandlingskurs: 3. februar
– Kvartfinaler: 7. februar
– Semifinaler: 9. februar
– Finale: 16. februar