S&C består av fire hovedområder:

Seminar- og aktueltgruppen (S&A), studieturgruppene, Delegations og ELSA Law Schools.

Seminar- og aktueltgruppen arrangerer aktuelle og faglige foredrag, seminarer og kurs. Arrangementene er åpne for studenter ved det juridiske fakultetet og andre interesserte.

Tidligere har gruppen arrangert foredrag om hvordan skrive teorioppgave på eksamen, en rekke lunsjseminarer med advokatfirmaet Schjødt, bedriftspresentasjoner, foredrag om menneskerettigheter med Jan Fridtjof Bernt og mye mer. Gruppen har også arrangert foredrag med Gaza-lege Erik Fosse og debatt om EØS med Jonas Gahr Støre og flere. For semestrene 2017/2018 er det i tillegg enda flere spennene prosjekter under planlegging!

Studieturgruppene består av tre til fire mindre grupper, som arrangerer én større studietur, en til to mindre studieturer og én joint-tur til Brussel og Luxembourg med ELSA Oslo og Tromsø. Vi har tidligere arrangert turer til blant annet New York, Sør-Afrika, Brasil, Cuba, Kina, Barcelona og Genève. Skoleåret 2017/2018 starter med en studietur til India. Det blir spennende å se hvor de andre turene skal gå til i år!

S&C gir også aktive ELSA-medlemmer muligheten til å reise som delegat på konferanser i FN og andre organisasjoner, i tillegg til muligheten til å dra på ELSA Law Schools. For mer informasjon om delegations, se her.

For løpende oppdateringer om alle S&Cs arrangementer, se ELSA Bergen på Facebook!

Hvis du er interessert i å bli med i S&C, har spørsmål om våre arrangementer eller om mulighetene for å reise som delegat eller på Summer Law School, ta kontakt med VP S&C Nora Rinde på vpsc.bergen@elsa.no.