Seminar- og aktueltgruppen i ELSA Bergen.

Seminar- og aktueltgruppen vil gjerne ha deg med på laget!

En av gruppene innenfor Seminar og konferanser (S&C) er seminar- og aktueltgruppen. Dette er en gruppe som arrangerer ulike foredrag, seminarer, kurs, bedriftsbesøk m.m. Arrangementene er åpne for alle studenter og andre interesserte.

Gruppen er åpen for alle som er interesserte i å delta på noe sosialt og faglig relevant ved siden av studiene. Gruppen består av et styre og aktive medlemmer. Som jusstudent ved UiB er du automatisk medlem av ELSA og hjertelig velkommen til å delta på seminar- og aktueltgruppens møter.

Et mangfold av aktiviteter

Seminar- og aktueltgruppen arrangerer blant annet ulike eksamensrelaterte foredrag, lunsjseminar og andre dagsaktuelle arrangement. Tidligere har det blant annet blitt arrangert foredrag om oljekrisen, foredrag om menneskerettigheter med Jan Fridthjof Bernt, foredrag med statssekretær Elsbeth Tronstad fra UD, foredrag med Gaza-lege Erik Fosse og debatt om EØS med Jonas Gahr Støre. Det har også blitt arrangert bedriftsbesøk til Politiet og Bergen Tingrett. I studieåret 2018/2019 er flere spennende prosjekter under planlegging!

For å få mer informasjon om møter og aktiviteter, kan du melde deg inn i seminar- og aktueltgruppens Facebook-gruppe for 2019/2020.

Som medlem kan du komme med innspill, delta på møter eller hjelpe til med planleggingen og gjennomføringen av ulike arrangement. Bli med!