Søk ELSA Traineeships nå!

Søknadsfristen er ved midnatt 3. mai.

ELSA Traineeships for perioden høsten 2023 har i dag åpnet for søknader. Drømmer du om noen uker i utlandet, hvor du kan lære mer om det store utlands jus, kultur og arbeidsliv? Søk ELSA Traineeships, da vel! ELSA tilbyr internships uten karakterkrav, på forskjellige ferdighetsnivå målt etter studieprogresjon, gjennomførte fag og språkferdigheter.

ELSA Traineeships varer alt mellom én uke til flere måneder, og kan gjennomføres i 22 land over hele Europa, samt i Brasil og Ecuador. Hva med en måned i Council of Europe? Eller kanskje du vil nyte strandlivet i Portugal etter en givende dag på advokatkontoret? Uansett om du foretrekker akademikerlivsstilen, advokattilværelsen, eller ønsker i jobbe i hjertet av Europa har ELSA noe å tilby deg! En oversikt over alle traineeshipsene ELSA tilbyr denne gang finner du her.

Søknadsfristen er ved midnatt 3. mai. Det er ikke førstemann til mølla, men det anbefales på det sterkeste at man søker i god tid før fristen. Da får ELSA mulighet til å se gjennom søknaden din og ta kontakt med deg ved eventuelle formfeil i søknaden før det er for sent.

Om du har flere spørsmål om ELSA Traineeships anbefaler vi at du klikker deg rundt på nettsiden vår under “Professional Development”. Følg også med på sosiale medier, hvor vi oppdaterer deg om gjeldende frister, informasjonsmøter og andre relevante arrangementer, og mer. Om du ikke finner svaret på det du lurer på, eller du bare vil slå av en prat, send gjerne en mail til Vice President in charge of Professional Development i din studentby (e.g., professionaldevelopment.oslo@no.elsa.org), eller ta kontakt med Markus Fjeldstad Reve som er Vice President in Charge of Professional Development i ELSA Norway, via mailadressen professionaldevelopment@no.elsa.org.

Vi gleder oss til å høre fra deg!