ELSA Norway Alumni Network

Er du tidligere medlem av ELSA? Vi ønsker at deltagelse i ELSA Norge fortsatt skal være mulig etter at studietiden er over, og har derfor opprettet et nytt Alumni-register hvor kontakter kan knyttes og erfaringer kan deles på tvers av det norske ELSA-fellesskapet.

Hensikten med ELSA Norway Alumni Network er å kunne tilby tidligere medlemmer informasjon i form av e-post og/eller Facebook-innlegg om fremtidige sosiale arrangementer, og eventuelle samarbeidsforespørsler. Som medlem av ELSA Norway Alumni Network vil det være mulig å delta på ELSA Norway sine arrangementer både nasjonalt og lokalt, samt egne arrangementer for Alumni-nettverket. Registrer deg her eller ta kontakt med Director for Alumni via directoralumni@no.elsa.org eller Generalsekretær i ELSA Norge via secgen@no.elsa.org.

Med «alumni» siktes det til:

  • tidligere styremedlemmer eller directors som har endt studiene sine, eller
  • tidligere styremedlemmer eller directors som går fjerde eller femte avdeling, eller
  • tidligere styremedlemmer av Landsstyret

Dersom du ikke er ferdig med aktiv involvering i ELSA bør du vente med å registrere deg i Alumni-registeret.

Bli en del av nettverket og meld deg på idag!

ELSA Norge behandler personopplysninger om deg i forbindelse med ELSA Norway Alumni Network. Mer informasjon om dette finner du i vår personvernerklæring.

ELSA Alumni

ELSA Alumni er ELSAs internasjonale alumniorganisasjon og tilbyr ferdigutdannede jurister en naturlig forlengelse av sitt ELSA-engasjement. For mer informasjon om ELSA Alumni og medlemskap gå til hjemmesiden deres.