Unik mulighet til å reise som delegat til World Forum for Democracy!

Hva er delegations?


Delegations gir deg muligheten til å reise som representant for ELSA (delegat) til møter i ulike organisasjoner. Du kan normalt reise til UNESCO, UNECOSOC, UN Human Rights Bodies, UNCITRAL, Council of Europe, WIPO og INTA.

Det stilles ingen spesielle krav bortsett fra at du er medlem i ELSA. Relevant bakgrunn, for eksempel at du har hatt et relevant fag, vil være et pluss i vurderingen.

Å reise som delegat vil gi deg en relevant internasjonal erfaring og muligheten til å møte jusstudenter fra andre land. I tillegg er det noe unikt du kan putte på CV’en.

For mer utfyllende informasjon om hva delegations er, se her.

Hva må du oppgi i søknaden?

Generell informasjon om deg selv, eventuell erfaring innen ELSA, samt et motivasjonsbrev på maks 500 ord som forteller hvorfor du vil reise.

Hvilke muligheter har du nå?

Du kan nå reise som delegat til World Forum for Democracy.

Overnatting og mat ved turen er dekket, samt reiseutgifter opp til 250 euro. Dette er derfor en unik mulighet for deg som er interessert i å reise som delegat for ELSA!

World Forum for Democracy

Council of Europe: World Forum for Democracy – From participation to influence: can youth revitalise democracy?

Periode: 3-5.november 2014.

Mer informasjon om World Forum for Democracy og alle dere sessions finner du her.

Søknaden finner du her.

Søknadsfrist 24.september 2014 kl.23.59 CET!

Ikke nøl med å ta kontakt med Pernille på vpsc@elsa.no dersom du har spørsmål om muligheten til å reise som delegat eller trenger hjelp eller tips etc. til din søknad!