Lyst til å dra på Winter ELSA Law Schools?

Årets Winter ELSA Law Schools er lansert og du har dermed muligheten til å få faglig påfyll i enten Østerrike eller Hellas! Sett av litt over én uke i vinter til å delta på en Winter ELSA Law School – en unik opplevelse med solid akademisk og sosialt program.

Årets Winter ELSA Law Schools arrangeres i Innsbruck (Østerrike) med temaet Sports Law og i Komotini (Hellas) med temaet Environmental and Energy Law. Du får i snitt 40 timer akademisk program levert av ledende universitet og advokatfirma i Europa. Det faglige programmet offentliggjøres senest 2 måneder før skolen starter. Informasjon om forberedelse og materiale sendes til deltakerne når de er valgt. Det legges opp til sosialt opplegg underveis, normalt i form av sightseeing, utflukter, fest og moro. Ta en titt på sidene til dine aktuelle sommerskoler for mer informasjon om årets opplegg. Du kan med andre ord forvente en spennende uke med jusstudenter fra mange andre europeiske land.

Påmeldingen for ELSA Law School i Komotini er åpen og søknadsfristen forlenget til den 25.10.2016.

Påmeldingen for ELSA Law School i Innsbruck åpner den 01.11.2016 og søknadsfristen er den 30.11.2016

Har du spørsmål om ELSA Law Schools? Ta kontakt med Vice President for Seminars & Conferences, Camilla Higraff Åmotsbakken, vpsc@elsa.no

Klikk her for mer info om ELSA Winter Law Schools.