ICM Sarajevo 2017

Forrige uke var det tid for ELSAs viktigste møte: International Council Meeting (ICM). Denne gangen fant møtet sted i Sarajevo i Bosnia, og over 300 aktive ELSA-medlemmer fra hele Europa var samlet. Vi hadde også også besøk av en asiatisk organisasjon for jusstudenter, samt flere av ELSAs internasjonale samarbeidspartnere.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Møtet besto for det første av plenaries der alle var samlet, og vi vedtok regelendringer og andre valg for organisasjonen. Spesielt god stemning ble det da nystartede ELSA Island ble valgt inn som observatørmedlem!

Video: ELSA Østerrike 

Resten av tiden var vi delt inn i workshops etter de ulike områdene vi jobbet med. Her fikk vi dele erfaringer og utfordringer med ELSA-medlemmer fra andre land.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Og sist men ikke minst hadde vi et innholdsrikt sosialt program! Vi hadde blant annet mottagelse i rådhuset, sightseeing i byen og gallaball.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Fra landsstyret deltok Ane, Herman, Marie, Jonas og Kaja, sammen med Gabrielle og Katarina fra ELSA Bergen og Sarah fra ELSA Oslo. Vi takker alle for en fantastisk uke!

Foto: 72nd International Council Meeting Sarajevo 2017 / ELSA Bosnia & Herzegovina