ELSA Norge søker prosjektansvarlig for ELSAs Nasjonale Forhandlingskonkurranse

Om Forhandlingskonkurransen:

ELSA Norge utlyser en spennende stilling innenfor forhandlingsteknikk, en prosjektansvarlig (director) for ELSAs Nasjonale Forhandlingskonkurranse.

Konkurransen vil finne sted i Oslo mars/april 2015, og planleggingsperioden vil være skoleåret 2014/2015.

Finalistene fra de lokale forhandlingskonkurransene fra ELSA Bergen, ELSA Oslo og ELSA Tromsø skal for første gang konkurrere i en nasjonal finale. Den nasjonale forhandlingskonkurransen blir et prestisjetungt arrangement med høy faglig standard og mange høytstående juridiske støttespillere. Mer informasjon om fjorårets lokalkonkurranse i Oslo finnes på https://elsa.no/oslo/2014/05/09/finale-i-norges-forste-forhandlingskonkurranse/ og https://elsa.no/oslo/akademiske-aktiviteter-aa/  

Stillingen innebærer:

Prosjektansvarlig for ELSA nasjonale forhandlingskonkurranse vil ha ansvar for planleggingen og gjennomføringen av arrangementet. Han eller hun vil således samarbeide tett med Vice President Academic Activities i ELSA Norge som er overordnet ansvarlig. Prosjektansvarlig skal jobbe med de akademiske og praktiske forberedelser i forkant av arrangementet, samt være koordinator for en arrangementskomité under selve finalen.

Konkret består denne oppgaven blant annet i å skaffe oppgaveskriver, dommere, medarbeidere og samarbeidspartnere til konkurransen. Transport og losji for deltagere fra de ulike lokal gruppene må organiseres, og det er behov for premier og planlegging av bankett, samt koordinering og rigging av utstyr og klargjøring av lokalet under selve konkurransen. Prosjektansvarlig vil også, sammen med VP AA ELSA Norge, bistå de lokale ELSA-gruppene med veiledning for organiseringen av deres respektive lokale konkurranser.

Videre skal prosjektansvarlig assistere vinnerlaget i deres deltagelse i den internasjonale forhandlingskonkurransen som blir avholdt i Dublin i juni 2015.

Ønskelige kvalifikasjoner

  • Evne til å holde god oversikt og koordinere
  • Evne til å fremstå som profesjonell og positiv i krevende situasjoner
  • Interesse for ELSA og organisasjonens internasjonale profil
  • Gode samarbeidsevner
  • Erfaring med lignende prosjektarbeid og det er en fordel å erfaring med søk etter prosjektmidler
  •  Svært god muntlig og skriftlig engelsk

Er du den vi er på utkikk etter? Send søknad, med motivasjonsbrev og CV til vpaa@elsa.no, søknadsfrist onsdag 10. september kl.12.00!
Ta gjerne kontakt dersom det skulle være noe spørsmål.

Vinnerne fra ELSA Oslos Forhandlingskonkurranse 2014

International Negotiation Competition (INC) deltagerne 2014