Vi søker medarbeidere til ELSAs nasjonale prosedyrekonkurranse

ELSA Norge søker etter medarbeidere til ELSAs Nasjonale Prosedyrekonkurranse (ENP). Konkurransen avholdes i Oslo, 1. februar 2016.

Det arrangeres lokale prosedyrekonkurranser av ELSA Bergen, ELSA Tromsø og Juristforeningen i Oslo, mens den nasjonale finalen er i regi av ELSA Norge. Her møtes vinnerlagene fra de tre lokale finalene. ENP regnes som ett av ELSA Norges mest prestisjetunge arrangementer og har en høy faglig standard med mange høytstående juridiske støttespillere.

 

Stillingen innebærer følgende:

Medarbeiderne arbeider tett med Director for ENP. Medarbeiderne må hjelpe til med promotering av konkurransen, samt bidra med praktiske oppgaver på selve dagen, 1. februar.

Som medarbeider får man et godt innblikk i ELSA og alle mulighetene denne organisasjonen tilbyr. Ikke minst er dette en gyllen mulighet til å bli kjent med flere studenter. Som medarbeider får man også muligheten til å delta på en bankett sammen med deltakerne, dommerne, styret i ELSA Norge m. fl. i etterkant av konkurransen.

Medarbeiderne må være tilgjengelige til å stå på stand omkring fire ganger i løpet av januar 2016. I tillegg vil det være behov for at medarbeiderne bistår med å henge opp plakater og dele ut flyers i forkant av konkurransen. Det er et krav at medarbeiderne kan stille på konkurransen mandag 1. februar 2016, og bidra med gjennomføringen av praktiske arbeidsoppgaver. Dette kan være alt fra å motta publikum, til å forberede dommerpanelet og deltakerne til selve konkurransen.

 

Søkeren bør ha følgende kvalifikasjoner:

–  Må vise engasjement

–  Evne til å fremstå som profesjonell og positiv i krevende situasjoner

–  Interesse for ELSA og organisasjonens internasjonale profil

–  Samarbeidsevner

–  Evne til å stille på kort varsel

 

Ta gjerne kontakt dersom det skulle være noe spørsmål!

 

Antall stillinger: 3-4

SØKNADSFRIST: 13.10.2015

SØKNAD SENDES TIL: enp@elsa.no.