Trainee i Brussel: Lær mer om EU/EØS-rett i praksis

EFTAs overvåkningsorgan har i flere år vært en fast post på programmet på ELSAs årlige studietur til Brussel og Luxembourg. Nå søker de nye traineer i Brussel:

ESA_logo_Col_600

I EFTAs overvåkningsorgan jobber vi med å undersøke om EFTA-landene overholder sine forpliktelser i henhold til EØS-avtalen. Som trainee får du en unik mulighet til å arbeide med EU/EØS-rett i et internasjonalt miljø. ESA består av rundt 70 dedikerte ansatte med ulik bakgrunn og erfaringer, der majoriteten er jurister. Søknadsfristen er 2 mars 2014.

Traineeprogrammet varer i 10 måneder med oppstart i september 2014. I løpet av tiden som trainee vil du opparbeide kompetanse innenfor flere av rettsområdene i EØS-avtalen.
I tillegg får du en verdifull innsikt i ESAs formelle prosedyrer. Det er mulighet for å arbeide med konkurranse og statstøtte, det indre marked eller i vår juridiske avdeling, som fører saker for de europeiske domstolene. Vi ser etter motiverte kandidater med gode akademiske resultater, interesse for EU/EØS-rett og gode engelskkunnskaper.
Mer informasjon finner du på nettsiden vår: www.eftasurv.int/trainee

”Det er både spennende og utfordrende å arbeide for ESA. For meg var det viktig å få mulighet til å jobbe internasjonalt, på et sted med stor bredde av juridiske problemstillinger og et godt arbeidsmiljø. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å starte karrieren min hos ESA i Brussel.

–          Marlene Lie Hakkebo, trainee i juridisk avdeling