Vi søker medarbeidere til studietur!

ELSA Norge arrangerer hvert år en studietur til Brussel og Luxembourg, med fokus på EU- og EØS-rett. Turen er åpen for studenter i Oslo, Bergen og Tromsø, og vil foregå tidlig i 2018. Nå søker vi medarbeidere til å være med og planlegge turen!

Som medarbeider er du med på å lage det faglige, sosiale og kulturelle programmet på turen, og hjelper til med påmelding og logistikk. Du kan få muligheten til å kontakte internasjonale institusjoner, og bli kjent med studenter fra alle jusfakultetene i Norge. Overordnet ansvarlig for turen er Vice President for Seminars & Conferences i landsstyret.

Det kreves ikke at du har vært aktiv i ELSA tidligere – bare at du er engasjert og ønsker å bidra! Du bør også helst kunne være med på turen som en av flere reiseledere.

For å søke som medarbeider sender du en mail til vpsc@elsa.no der du forteller litt om deg selv, hvorfor du søker som medarbeider og eventuell relevant erfaring du måtte ha. Spørsmål kan sendes til samme adresse. Søknadsfrist: søndag 10. september 2017.