ELSA Norge søker planleggere av studietur til Brussel & Luxembourg

Hvert år, i februar, arrangerer ELSA Norge studietur til Brussel & Luxembourg med temaet EU/EØS-rett. Studieturen har deltakere fra alle tre juridiske fakultet i Norge (Tromsø, Oslo og Bergen).

I anledning årets tur søker vi etter planleggere av turen. Vi trenger opptil 6, hvorav lokalgruppene Tromsø, Oslo, Bergen og Kristiansand er representert med 1-2.

Planleggingsgruppen skal fordele disse arbeidsoppgavene:

  • Reiseleder
  • Ansvar for logistikk (flybilletter og transport på reisen)
  • Faglig opplegg
  • Overnatting
  • Økonomi
  • Sosialt opplegg

ELSA Norge ved VP S&C Kristian Wangsfjord, er hovedansvarlig for turen og leder planleggingsarbeidet.

Turen har nå vært arrangert flere år på rad, alltid med stor suksess. Derfor har vi mye fast opplegg og erfaringer som letter de ansvarliges arbeid. Mer om fjorårets tur finnes på https://elsa.no/om-elsa/sc/studietur-til-brussel-og-luxembourg/

Vi søker personer som er interessert i ELSA, har et øye for planlegging og logistikk, liker å reise, elsker ansvar og som vil bidra til gjennomføring av nok en spennende tur. Vi søker fortrinnsvis planleggere som vil og kan delta på turen. Som planlegger er du garantert plass på turen og får et spennende innblikk i arbeidet med studieturer.

Er DU den vi er på utkikk etter? Send søknad, med info om deg selv og hvorfor du ønsker å arrangere turen til vpsc@elsa.no, søknadsfrist snarest!

 

1901680_543035595795018_1491265385_n