ELSA Oslo er den største internasjonalt rettede studentorganisasjonen ved Det Juridiske Fakultet i Oslo. Vi er en del av the European Law Students’ Association, som er verdens største uavhengige organisasjon for jusstudenter, med over 60 000 medlemmer på rundt 300 fakulteter i 43 land.

Det internasjonale utgangspunktet gir unike muligheter. Blant annet tilbyr vi studieturer, traineeships og sommer- og vinterskoler i utlandet og ikke minst et verdifullt nettverk av kommende jurister. ELSA har observatørstatus i flere internasjonale organer, blant annet FN, og vi kan derfor tilby våre medlemmer muligheten til å reise som delegat til internasjonale toppmøter.

På fakultetet arrangerer vi faglige aktiviteter som prosedyrekonkurranse, forhandlingskonkurranse og manuduksjoner. Her er det muligheter til både å være med på organisering og arrangering, samt å delta.

I tillegg til det faglige og internasjonale perspektivet er det mye sosialt som foregår på fakultetet. Vi har et godt sosialt miljø, med bl.a. fester, hytteturer, julebord og vaffelfredager. Det er lav terskel for å delta, og medlemskap i ELSA krever ikke noe fast oppmøte eller engasjement. Det er også mange internasjonale studenter som deltar på arrangementene våre, så her er det muligheter for å få seg venner på tvers av landegrenser.

ELSA Oslo holder til i kjelleren på Domus Academica, i rom KJ301. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål, eller om du bare vil slå av en prat.

Se medlemsfordeler og bli medlem her.