Hvert år arrangeres det rundt 30 ELSA Law Schools i ELSA-nettverket. De aller fleste foregår i sommerferien, og er en god anledning til å kombinere et godt faglig opplegg med opplevelsen av en ny by, samtidig som du treffer jusstudenter fra hele Europa. Det arrangeres også enkelte Law Schools om vinteren.

ELSA Law Schools arrangeres av forskjellige lokale ELSA-grupper, i samarbeid med lokale akademiske partnere som universiteter og advokatfirmaer. De gjestes gjerne også av anerkjente professorer fra andre europeiske land. Kursene preges av et godt faglig opplegg om dagen, men har også et bra sosialt program. Slik får du både faglig og sosialt utbytte av oppholdet.

For ELSA-medlemmer koster ELSA Law Schools maks 350 euro for de første 7 dagene, som inkluderer akademisk opplegg, kost og losji, samt hoveddelen av det sosiale programmet. Enkelte sosiale aktiviteter og utflukter kan komme i tillegg. De er altså svært mye billigere enn andre sommerskoler. Hvis du ikke allerede er medlem av ELSA Oslo kan du melde deg inn gratis her.

Du kan se alle skolene som tilbys, datoer og pris her.

Har du spørsmål, kan du kontakte VP S&C på seminarsconferences.oslo@no.elsa.org.

Se video fra en ELSA Law School her: