ELSA Norges landsmøte høsten 2017.

Vi søker delegater til landsmøtet i Oslo

Vil du være med som delegat fra ELSA Bergen på ELSAs landsmøte i Oslo fredag 22. til søndag 24. mars? Vi har fire ledige plasser i delegasjonen vår!

Landsmøtet avholdes dette semesteret i Oslo. Der møtes rundt 50 jusstudenter fra hele landet og internasjonale gjester til workshops og for å ta beslutninger som angår hele organisasjonen. Fra Bergen reiser en gruppe på 15 studenter. Det faglige programmet består i hovedsak av møter i plenum samtidig som ELSA Norge byr på en rekke spennende workshops innenfor de ulike aktivitetene, ansvarsområdene og undergruppene i ELSA, herunder blant annet markedsføring, akademiske aktiviteter, seminarer og konferanser, Student Trainee Exchange Programme (STEP), sosialgruppen, og arbeidslivsdagene. Fredag og lørdag vil det også være nok av tid til sosiale arrangement og det blir selvfølgelig bankett lørdag kveld. Overnatting og bankett blir på Scandic Solli. Søndag er det ikke faglig opplegg, så det blir god tid til hotellfrokost og muligens noe felles sosialt opplegg før vi setter oss på flyet hjem til Bergen.

Deltakere fra Bergen på ELSAs landsmøte i Oslo.

Bli med oss på tur til Oslo!

Ingen krav til erfaring fra ELSA

Høres dette ut som noe for deg? Send en kort (!) søknadsmail til secgen.bergen@elsa.no og skriv hvorfor du ønsker å være med. Hvis du ikke har vært aktiv tidligere, men ønsker å engasjere deg er du også hjertelig velkommen til å bli med. Ingen forkunnskaper nødvendig!

Merk at det er et begrenset antall plasser. Alle som har fått plass vil få svar så fort som mulig etter fristen. Ta kontakt med samme e-postadresse eller send oss en melding på Facebook dersom du har spørsmål.

Søknadsfrist: så fort som mulig og senest innen onsdag den 16. januar klokken 11:59 på formiddagen.

Egenandelen for hele helgen blir maksimalt 400 kroner, men av erfaring regner vi med at den blir noe lavere. Dette dekker flybilletter t/r Oslo, deltakelse, overnatting, måltider/bevertning og bankett.

Vi gleder oss!