Bli med ELSA Bergen til Sri Lanka! Illustrasjonsfoto.

Studietur til Sri Lanka

Det er aldri for tidlig å begynne planleggingen av årets opplevelsesreise. Start høstsemesteret 2019 med et høydepunkt og bli med på den store studieturen til Sri Lanka!

Sri Lanka har mye å by på av rik kultur, spennende historie og vakker natur. På turen vil du få delta på et fullspekket sosialt og faglig opplegg. Turen går innom hovedstaden Colombo, og the Sacred City of Kandy og byen Galle. Noen av høydepunktene som er planlagt er besøk hos FN, den norske ambassaden, lokale organisasjoner, samt en eksotisk togtur til Ella og safari. Dette er det skisserte hovedopplegget og det tas forbehold om endringer. I tillegg vil det være noe fritid med mulighet til å utforske stedene på egenhånd.

Praktisk informasjon

Turen finner sted 19. til 31. august 2019 og det er 14 tilgjengelige plasser. Alle studenter ved det juridiske fakultet i Bergen er medlemmer av ELSA og kan melde seg på.

Frist for påmelding er søndag den 3. februar klokken 23:59. Deretter vil det den 4. februar bli foretatt en loddtrekning. Påmeldingen er ikke bindende før du eventuelt blir trukket ut og takker ja. Du melder deg på ved å sende mail med navn til stor.studietur@elsabergen.no.

Prisen på turen vil ikke overstige 10 500 kroner. Dette inkluderer opphold, reise og faglig opplegg. Betalingen vil være tredelt, der første innbetaling er på kroner 4000 den 18. februar.

Har du spørsmål om turen kan disse sendes på mail til stor.studietur@elsabergen.no.