Velkommen til åpent kontor hos ELSA Bergen med STEP.

Åpent kontor om STEP og Delegations

Har du lyst til å få internasjonal erfaring? Torsdag den 22. november klokken 11:00 til 13:00 inviterer vi alle til åpent kontor på ELSA-kontoret. Her vil det være mulig å få hjelp til ditt motivasjonsbrev til STEP og Delegations, eller bare generell hjelp til å skrive en jobbsøknad du jobber med. Du finner kontoret vårt i andre etasje i gamlebygget (rom 206). Se innendørs kart HER.

Mellom 11:00 og 12:00 vil det være en karriereveileder fra Sammen, som kan hjelpe med både CV og motivasjonsbrev. Husk at det ved søknad til aktiviteter i regi av ELSA aldri er karakterkrav.

Vi serverer vafler!

Opplev verden med ELSA Bergen!

Det er nå åpnet for søknader til både STEP og Delegations. STEP har frist den 15. desember og delegations den 24. november.

Student Trainee Exchange Programme (STEP) er ELSAs traineeutvekslingsprogram. Programmet gjør det mulig for jusstudenter å jobbe som trainee i utlandet. Programmet skal bidra til å utvikle både studentens faglige egenskaper og «soft skills» som kommer til nytte i arbeidslivet. Et traineeship gjennom STEP gir deg som er jusstudent verdifull, praktisk erfaring, som ikke er mulig å tilegne seg gjennom studiene. Les mer om STEP her.

ELSA tilbyr også alle juss-studenter i Bergen muligheten til å reise som delegat på konferanser i organisasjoner som FN, WTO, Europarådet, WIPO, CICC, OECD og mange fler. Det er åpent for søknader på delegations.elsa.org flere ganger i løpet av året og det er ingen karakterkrav. Vi hjelper deg gjerne med søknaden! Les mer om delegations her.

Vel møtt til åpent kontor!