Nå har du muligheten til å få et verv i ELSA! Foto: Erik Staurset

Ledige verv i ELSA Bergen

«Dette var gøy!» sa en fornøyd Johan Giertsen etter finalen i Bergen.

«Dette var gøy!» sa en fornøyd Johan Giertsen etter finalen i Bergen våren 2018. Foto: Katarina Bugge Dahle

Har du lyst på et verv i ELSA? Vi søker deg som ønsker å være med å arrangere ELSA Bergens forhandlingskonkurranse!

I forbindelse med planleggingen av årets arrangement søker ELSA Bergen to directors for forhandlingskonkurransen våren 2019. Med et verv i ELSA Bergen får du muligheten til å bli bedre kjent med andre engasjerte studenter og ELSA som organisasjon. Du får også et spesielt innblikk i vår gruppe for akademiske aktiviteter.

Et verv for alle

Ettersom alle studenter ved Det juridiske fakultet automatisk er medlemmer av ELSA, kan alle jusstudenter søke. Det stilles ingen krav til forkunnskaper eller kjennskap til ELSA, og det viktigste er at du er motivert.

Vervet kan gi deg verdifull erfaring med blant annet prosjektledelse og samarbeid med aktører i næringslivet. Du vil blant annet få ansvaret for at lagene har veiledere fra advokatfirma, det er dommere til semifinalen/finalen og at oppgavene er klare til de ulike rundene. Last ned en stillingsbeskrivelse med litt mer informasjon om vervet HER.

Frist for å sende inn et kort motivasjonsbrev til vervet som director for forhandlingskonkurransen er fredag den 30. november klokken 17.00. Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt med vpaa.bergen@elsa.no. Motivasjonsbrevet sendes til samme adresse.