Bli med på liten studietur til Paris! Illustrasjonsfoto.

Bli med ELSA til Paris!

Start vårsemesteret med et høydepunkt og bli med på ELSAs lille studietur til Frankrikes hovedstad Paris!

Onsdag 6. februar til lørdag 9. februar 2019 er det duket for nok en liten studietur med ELSA Bergen. Dette er en perfekt anledning til å unne seg en pause fra kalde lesesaler og kose seg i Paris’ gater mens du nyter synet av Eiffeltårnet. Studieturen er åpen for studenter på alle studieår!

Opplev Paris! Foto: Jonas Nikolaisen

Opplev Paris! Foto: Jonas Nikolaisen

Opplev «The City of Lights»

Frankrikets hovedstad er full av vakker arkitektur, museer, gater og parker. Turen gir mulighet til å utforske byen, oppleve utelivet eller fråtse i crêpes med et glass fransk vin i hånden.

Torsdag og fredag vil inneholde noe faglig opplegg. Torsdag formiddag går turen til Norges ambassade i Paris. På fredag er planen et besøk til en av de franske høyesterettene, Cour de cassation, men det tas forbehold om endringer.

Utenfor det faglige opplegget vil det være tid til å utforske byen sammen med gruppen eller på egen hånd. Torsdag kveld vil ELSA Paris 1 Panthéon-Sorbonne ta oss med ut for en «Elsapéro». Dette er en form for «afterwork» sosial sammenkomst der en kan møte og stifte bekjentskaper med ELSA-medlemmer i Paris.

Praktisk info

Det er 8 ledige plasser på turen. Prisen for turen er 3000,- per person og skal betales senest 15. desember 2018. Prisen dekker reise, opphold og faglig opplegg.

Meld deg på i dag

Siste frist for å melde seg på trekningen er mandag 3. desember klokken 23:59. Du melder deg på ved å sende mail med navn til elsa.liten.studietur.paris@gmail.com. Merk mailen med «Studietur til Paris».

Påmeldingen som gjøres via mail er ikke bindende. Tirsdag 4. desember vil det bli loddtrekning blant de påmeldte i seminarrom 1, Jus 2. Påmeldingen er først bindende dersom du eventuelt trekkes ut og takker ja til plassen. Dersom du ikke kan møte opp personlig på trekningen kan du enten få noen andre til å møte opp for deg eller innen tirsdag 4. desember klokken 10:00 sende oss en mail hvor du bekrefter at du ønsker plass på turen dersom du skulle bli trukket ut.

Deltagelse på denne turen påvirker ikke sjansene for å være med på en annen tur med ELSA i fremtiden.

Ta med deg en venn og bli med oss i ELSA Bergen på tur!

Spørsmål? Send oss en e-post eller kontakt oss på Facebook.