Lei av Bergen? Bli med ELSA til Tromsø!

Bli med til Tromsø

Vil du være med som delegat fra ELSA Bergen på ELSAs landsmøte i Tromsø fredag 21. til mandag den 24. september? Vi har ledige plasser i delegasjonen vår!

Landsmøtet avholdes dette semesteret på Clarion Hotel The Edge i Nordens Paris. Der møtes rundt 50 jusstudenter fra hele landet og internasjonale gjester til workshops og for å ta beslutninger som angår hele organisasjonen. Det faglige programmet består i hovedsak av møter i plenum fredag og mandag. Lørdag og søndag byr ELSA Norge på en rekke spennende workshops innenfor de ulike aktivitetene, ansvarsområdene og undergruppene i ELSA, herunder blant annet markedsføring, akademiske aktiviteter, seminarer og konferanser, Student Trainee Exchange Programme (STEP), sosialgruppen, og arbeidslivsdagene. Gjennom helgen vil det også være en rekke sosiale arrangement og det blir selvfølgelig bankett.

Ingen krav til forkunnskaper

Høres dette ut som noe for deg? Send en kort (!) e-post til secgen.bergen@elsa.no og skriv hvorfor du ønsker å være med. Hvis du ikke har vært aktiv tidligere, men ønsker å engasjere deg er du også hjertelig velkommen til å bli med. Ingen forkunnskaper nødvendig! Merk at det er et begrenset antall plasser. Ta kontakt med samme e-postadresse eller send oss en melding på Facebook dersom du har spørsmål.

Søknadsfrist: så fort som mulig og senest innen onsdag den 29. august klokken 23:59.

Egenandelen for hele helgen blir maksimalt 500 kroner, men av erfaring regner vi med at den blir noe lavere. Dette dekker flybilletter t/r Tromsø, deltakelse, overnatting, bevertning og bankett.

Vi gleder oss!