Studietur til India

Bli aktiv i ELSA!

Kunne du tenkt deg å planlegge studieturer, arrangere prosedyrekonkurranse eller forhandlingskonkurranse, planlegge foredrag og seminarer, reise internasjonalt som trainee, eller som delegat? Bli aktivt medlem i ELSA! Som jusstudent ved UiB er du automatisk medlem – det gir deg enormt mange muligheter.

Det er flere ulike undergrupper i ELSA Bergen. Dersom du kan tenke deg å bli bedre kjent med disse og kanskje dukke opp på et møte, er du hjertelig velkommen til å melde deg inn i Facebook-gruppene våre. Der vil det publiseres nyttig informasjon om møter, arrangementer, søknadsfrister og lignende.

Bli aktivt medlem i ELSA!

ELSA arrangerer mye spennende både lokalt og internasjonalt!

Bli aktivt medlem

Vi vil gjerne understreke at det ikke er nødvendig å ha et verv for å være aktiv i ELSA. Alle er hjertelig velkomne til å delta på alle arrangementer. Stikk innom når du har lyst – vi gleder oss til å møte deg!

Meld deg gjerne inn i alle våre Facebook-grupper:

Få deg et verv i ELSA

Det er også mange ulike verv i ELSA. Hvert år åpnes det for at nye og gamle jusstudenter kan søke seg inn på disse. Med et verv i ELSA Bergen vil du bli bedre kjent med oss og få et unikt innblikk i den daglige driften av organisasjonen.

Planlegg studieturer med ELSA Bergen!

Opplev verden med ELSA Bergen!

Alle jusstudenter kan søke og det er ingen krav til forkunnskaper eller kjennskap til ELSA overhodet – perfekt for deg som er ny på fakultetet! Det viktigste er at du er motivert. Det er ingen krav til å inneha et verv for å være aktivt medlem i organisasjonen, men det kan gi deg verdifull erfaring.

Last ned en oversikt over de ulike vervene HER.

Frist for å sende inn en liten søknad til vervene er søndag 2. september klokken 23:59. Ta kontakt og send mail til de ulike e-postadressene oppgitt i PDF-dokumentet. Still gjerne spørsmål til oss på Facebook også.

Husk at du fortsatt kan komme på åpent kontor onsdag den 22. august eller på vårt informasjonsmøte mandag den 27. august om du vil vite mer. Presentasjonen fra infomøtet den 20. august finner du HER.

Følg oss på Facebook, Instagram og Snapchat for mer informasjon.