Vi søker delegater til landsmøtet i Bergen

Vil du være med som delegat fra ELSA Bergen på ELSAs landsmøte i Bergen fredag 20. til søndag 22. september? Vi har ledige plasser i delegasjonen vår!

Dette semesteret holdes landsmøtet i Bergen. Da møtes rundt 50 jusstudenter fra hele landet! Det faglige programmet består i hovedsak av møter i plenum samtidig som ELSA Norge byr på en rekke spennende workshops innenfor de ulike aktivitetene, ansvarsområdene og undergruppene i ELSA. Herunder følger blant annet markedsføring, akademiske aktiviteter (AA), seminar og konferanser (S&C) og Student Trainee Exchange Programme (STEP).

Fredag blir det sosialt program på kvelden, og lørdag kveld er satt av til bankett. Banketten finner sted på hotell Zander K, som lover å by på god mat og god stemning!

 

Styret i ELSA Bergen på bankett i Trømsø

Ingen krav om ELSA-erfaring!

Høres dette ut som noe for deg? Send en kort søknadsmail til secgen.bergen@elsa.no og skriv hvorfor du ønsker å være med. Hvis du ikke har vært aktiv tidligere, men ønsker å engasjere deg er du også hjertelig velkommen til å bli med. Ingen forkunnskaper nødvendig!

Søknadsfrist: onsdag den 28. august klokken 12:00.

Merk at det er et begrenset antall plasser. Alle som har fått plass vil få svar så fort som mulig etter fristen. Ta kontakt med samme e-postadresse eller send oss en melding på Facebook dersom du har spørsmål.

Egenandelen for hele helgen blir maksimalt 400 kroner, og inkluderer alt av faglig program og bankett.

Vi håper du vil ble med oss på et av høstens høydepunkt!