Velkommen til manuduksjon i kontraktsrett med ELSA Bergen hos Schjødt.

Bli med på manuduksjon i Kontraktsrett II

Er du klar for oblig i Kontraktsrett II? ELSA Bergens seminar- og aktueltgruppe har i samarbeid med Advokatfirmaet Schjødt gleden av å invitere til manuduksjon onsdag den 11. september klokken 16:00 i Schjødt sine lokaler i Grieg-Gaarden, C. Sundts gate 17.

Tema for foredraget er kontraktstolkning og primært rettsgrunnlag i kontraktsretten. Manuduksjonen holdes av Erik Monsen. Han har i lang tid undervist i faget ved UiB, før han nylig gikk over til Schjødt. I forkant av manuduksjonen vil det bli lett servering.

OBS! Av praktiske årsaker krever arrangementet påmelding. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Alle som er påmeldt vil få en bekreftelse på e-post når arrangementet nærmer seg. Det er mulig å sette seg på venteliste når arrangementet er fulltegnet. Du finner påmeldingsskjema under.

Powerpointen finner du her: Manduksjon i kontraktsrett II – H19

Vell møtt!

 

****Påmelding til manuduksjon i Kontraktsrett II er avsluttet****