Bli med på finale i prosedyrekonkurransen! Foto: Ellen Marie Rognerud

Tid for finale i prosedyrekonkurransen!

Kluge Advokatfirma - ELSA Bergens hovedsamarbeidspartner for prosedyrekonkurransen

ELSA Bergens hovedsamarbeidspartner for prosedyrekonkurransen:
Kluge Advokatfirma
www.kluge.no

Fredag 23. november klokken 18:00 skal det endelig avgjøres hvilket lag som stikker av med seieren i årets prosedyrekonkurranse – det er duket for finale! Arrangementet er gratis og finner sted i auditorium 1. Finalen er åpen for alle som ønsker å se på.

Vinnerlaget kan – i tillegg til heder og ære – vente seg en pengepremie på kr 10 000,- og praktikantopphold hos Kluge Advokatfirma. I tillegg gis muligheten til å sikre seg 15 studiepoeng ved å representere Bergen i ELSA Norges Nasjonale Prosedyrekonkurranse.

**Oppgaven til finalen kan nå lastes ned her**

Dette er finalelagene

I finalen konkurrerer vinnerne av de to rundene i semifinalen. Lag 1 består av Jørgen Nordsveen Hustad og Fredrik Tonholt og lag 2 består av Viljar Nerheim og Per-Harald Hirsch.

Som i semifinalen skal lagene representere enten saksøker eller saksøkte i en fiktiv rettstvist. Det vil trekkes om hvem som skal representere hvilken side, og hvert lag har 20 minutter til å prosedere sin sak, samt 5 minutter til replikk/duplikk. Underveis vil deltakerne måtte svare på spørsmål fra dommerne og få testet sine kunnskaper – fra tidligere vet vi at dette kan bli veldig spennende!

Dommerpanelet vil bli offentliggjort når finalen nærmer seg.

Så snart deltakerne har fått utdelt sakens faktum, gjøres det også tilgjengelig for publikum. Du finner oppgaven her på ELSA Bergen sin hjemmeside og i ELSAs fillager på MittUiB den 16. november. Informasjon om dette kommer også i arrangementet på Facebook. Oppgaven deles ikke ut til publikum under finalen, så alle bes derfor om å lese oppgaven på forhånd.

Program for årets finale

18:00 Velkomst og kort introduksjon
18:05 Prosedyre
19:15 Pause med kahoot-quiz med flotte premier og enkel servering
19:35 Kåring av vinnere, Beste prosederende og premieutdeling

Vi gjør oppmerksom på at arrangementet starter presis klokken 18:00. Publikum bes derfor om å ta plasser innen klokken 17:50 ettersom dørene stenges 17:55. Videre vil vi be publikum om ikke å gå inn eller ut av salen mens konkurransen pågår, ettersom at dette vil kunne virke forstyrrende for deltakere og dommere.

Vi håper å se deg fredag 23. november i auditorium 1!