Legal English-kurs med ELSA Bergen

ELSA Bergen har gleden av å invitere til Legal English-kurs med Kevin Harris for niende gang. Kurset avholdes 11. og 12. mai og er åpent for alle jusstudenter ved Universitetet i Bergen. Det kreves ingen forkunnskaper. Personer som har deltatt på kurset før, kan ikke delta igjen.

Kurset holdes av Kevin Harris fra Acorn English Consultants, og det har tidligere vært holdt for flere kjente advokatfirmaer og på andre universiteter i Skandinavia. Erfaring fra tidligere år viser at kurset er veldig populært og at plassene blir fylt opp på kort tid.

I år avholdes kurset digitalt grunnet den uforutsigbare smittesituasjonen. Dette innebærer at det er gratis å delta i motsetning til tidligere år. Dette gjør naturligvis at det vil bli mindre interaksjon mellom student og kursholder sammenlignet med når kurset har blitt avholdt fysisk. Samtidig er det ønskelig, og det legges til rette for, at det skal være lav terskel for å stille spørsmål eller komme med innspill underveis.

Kurset består av to deler: «Writing Modern Legal English» og «Drafting Contracts in Modern English». Formålet er å gi en grunnleggende innføring i juridisk engelsk. Dette er relevant i forbindelse med utveksling og arbeidslivet.

Alle deltakerne som har fullt oppmøte begge kursdager vil motta et kursbevis som kan vedlegges CV-en. Kursbeviset kan både utgis både digitalt og i papirutgave.

 

Påmelding

Påmeldingen åpner onsdag 28. april klokken 12:00 og gjøres ved å fylle ut påmeldingsskjemaet som er lenket til under. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder og det lønner seg å være raskt ute. Det er 70 plasser og de som ikke kommer med i første omgang settes på venteliste.

NB! Påmeldingen er bindende. Dersom du ikke kan møte gi beskjed straks slik at nestemann på listen kan få plassen.

 

********PÅMELDING ER NÅ FULLTEGNET ********

 

Legal English-kurs med ELSA Bergen

Program for Legal English-kurset

Tirsdag 11. mai:
09.30-11.30 – Writing Modern Legal English
11.30-12.00 – Pause
12.00-14.00 – Writing Modern Legal English

 

Onsdag 12. mai:
09.30-11.30 – Drafting Contracts in Modern English
11.30-12.00 – Pause
12.00-14.00 – Drafting Contracts in Modern English

 

Link til selve arrangementet publiseres på Facebook. Vi oppfordrer derfor alle til å følge med på ELSA Bergen sine sider.