Bli med ELSA Bergen til Tromsø!

Vi søker delegater til landsmøtet i Tromsø!

Vil du være med som delegat fra ELSA Bergen på ELSAs landsmøte i Tromsø fredag 27. til søndag 29. mars? Vi har ledige plasser i delegasjonen vår!

Dette semesteret holdes landsmøtet i Tromsø. Da møtes rundt 50 jusstudenter fra hele landet! Det faglige programmet består i hovedsak av møter i plenum samtidig som ELSA Norge byr på en rekke spennende workshops innenfor de ulike aktivitetene, ansvarsområdene og undergruppene i ELSA. Herunder følger blant annet markedsføring, akademiske aktiviteter (AA), seminar og konferanser (S&C) og Student Trainee Exchange Programme (STEP).

Fredag blir det sosialt program på kvelden, og lørdag kveld er satt av til bankett. ELSA Tromsø lover å by på god mat og god stemning!

 

Styret på bankett i Trømsø på landsmøtet i 2018

Ingen krav om ELSA-erfaring!

Høres dette ut som noe for deg? Send en kort søknadsmail til secgen.bergen@elsa.no og skriv hvorfor du ønsker å være med. Hvis du ikke har vært aktiv tidligere, men ønsker å engasjere deg er du også hjertelig velkommen til å bli med. Ingen forkunnskaper nødvendig!

Søknadsfrist: onsdag den 26. februar klokken 12:00.

Merk at det er et begrenset antall plasser. Alle som har fått plass vil få svar så fort som mulig etter fristen. Ta kontakt med samme e-postadresse eller send oss en melding på Facebook dersom du har spørsmål.

Egenandelen for hele helgen blir maksimalt 500 kroner, og inkluderer flybilletter, overnatting, alt av faglig- og sosialt program.

Vi håper du vil ble med oss på et av høstens høydepunkt!