Liten studietur til Madrid

Bli med ELSA til Madrid!

Ta en pause fra studiehverdagen og bli med ELSA Bergen på liten studietur til Madrid!

Torsdag den 3. mai til søndag den 6. mai 2018 er det duket for nok en liten studietur med ELSA. Dette er en perfekt anledning til å ta en pause fra de kalde lesesalene og kose seg med juridisk påfyll og vårvarme i Spania. Studieturen er åpen for alle årstrinn!

Opplev Madrid

Foto: Haakon Dahle

Spanias hovedstad er er full av vakker arkitektur, palass og museer. Turen gir mulighet til å utforske den flotte byen og å oppleve utelivet samtidig som du kan fråtse i tapas.

Fredag kommer det til å bli faglig opplegg. Vi skal blant annet besøke FNs The World Tourism Organization og bli bedre kjent med den norske ambassaden og virksomheten der. Lørdagen er åpen, slik at du kan finne attraksjoner sammen med de andre i gruppen eller utforske Madrid på egenhånd.

Praktisk info

Det er 8 ledige plasser på turen. Prisen for turen er kr 3000,- per person. Dette dekker reise, opphold, og det faglige opplegget. Betalingen vil være todelt. Den første betalingen er kr 1500,- med forfall den 15. mars.

Påmelding

Påmelding skjer ved mail til elsa.liten.studietur@gmail.com innen 10. mars klokken 23:59. Merk mailen med «Studietur til Madrid» og ha med navn, årstrinn og telefonnummer.
 

Påmeldingen er nå stengt.

 

Etter fristens utløp blir det loddtrekning blant de påmeldte. Merk derfor at påmeldingen først er bindende etter at du eventuelt har blitt trukket ut og har takket ja til plassen. Deltagelse på denne turen påvirker selvfølgelig ikke sjansene for å være med på en annen tur med ELSA i fremtiden. Følg med på Facebook for mer informasjon.

 

Ta med deg en venn og bli med ELSA Bergen på tur!

Spørsmål? Send mail til elsa.liten.studietur@gmail.com.