Bro i Dublin

Studietur til Dublin

Start det nye året med et høydepunkt og bli med på liten studietur 2018 til Dublin, Irland!

Her blir det anledning til å besøke Guinness Storehouse, Dublin Castle fra 1200-tallet, utallige puber, The Custom House eller kanskje til og med se en kamp med gælisk fotball.

Studieturen arrangeres fra onsdag den 24. til søndag den 28. januar 2018. Turen er åpen for alle jusstudenter og er relevant for alle årstrinn. Unn deg en velfortjent pause fra lesesalen og spe på med noen juridiske innblikk fra utlandet. Går du første studieår er dette en ypperlig mulighet til en feiring etter forvaltningsrettseksamen.

ELSA kommer til å stille med faglig program torsdag og fredag, slik at du får muligheten til å oppleve Dublin på egenhånd eller i grupper lørdag. Vi planlegger å besøke Kilmainham fengsel, Trinity College, Four Courts og den norske ambassaden.

Det er 12 plasser på turen. Prisen for turen er kroner 3000 per person. Dette inkluderer opphold, reise og faglig opplegg. Betalingen vil være todelt, med første betaling på kroner 1000 den 15. desember.

Påmelding skjer via e-post til elsa.liten.studietur@gmail.com innen mandag den 27. november. Merk mailen med «Studietur til Dublin» og få med navn, årstrinn og telefonnummer. Det blir etter fristens utløp loddtrekning blant de påmeldte. Påmeldingen er først bindende dersom du blir trukket ut og takker ja til plassen. Deltagelse på denne turen påvirker ikke sjansene for å være med på en annen tur med ELSA i fremtiden.

Ta med deg en venn og bli med oss i ELSA Bergen på tur!

Spørsmål? Send en e-post til elsa.liten.studietur@gmail.com