Oljerigg i havet

Bli med på foredrag om oljekrisen!

Oljekrisen har fått og vil få store konsekvenser for Norge de kommende årene. Interesserer du deg for olje- og gassbransjen eller ønsker du å lære mer om oljekrisen fra et juridisk perspektiv?

Tirsdag den 12. desember klokken 17:00-19:00 inviterer ELSA Bergen i samarbeid med Hope & Co Advokatfirma AS til foredrag om de juridiske konsekvensene av oljekrisen. Hope & Co Advokatfirma AS er et ungt og fremoverlent advokatfirma som yter spesialisert forretningsjuridisk rådgivning til industri og næringsliv.

Foredraget holdes i Hope & Co Advokatfirma sine lokaler i Grieg-Gaarden, C. Sundts gate 17.

Kurset har 50-60 plasser og krever påmelding via e-post til jussipraksis@gmail.com innen mandag den 4. desember klokken 10:00. Meld deg på for å få et mer juridisk perspektiv rundt dette dagsaktuelle temaet!

Påmelding er bindende. Hvis det likevel skulle dukke opp noe som gjør at du ikke får anledning til å delta, må du gi beskjed så fort som mulig.

Vel møtt!