Study visit til Budapest

Etter en veldig vellykket Study visit til London i fjor, spurte ELSA Köln om vi ikke ville være med dem på tur igjen. Vi takket ja og satte oss på flyet. Denne gangen til Budapest!

 

Vi kom tidlig onsdag, og fikk først unnagjort litt obligatorisk skolearbeid på det veldig fine hostellet vårt midt i Budapests hjerte, Så traff vi ELSA Köln. Düsseldorf og Graz og var da til sammen 19 ELSA-medlemmer samlet i Budapest.

 

Av faglig opplegg besøkte vi Ungarns Høyesterett og to forskjellig advokatkontorer, Noerr og Hogan Lovells. Regjeringen i Ungarns sitter med 2/3 flertall i parlamentet og har endret en rekke av landets sentrale lover. Blant de største endringene er den nye Grunnloven. Det var spennende å få innblikk i en juridisk verden litt annerledes enn vår egen.

 

Siden turen varte hele 5 dager fikk vi også tid til å nyte Budapest med en guidet vandring i byens mange små gater samt en tur innom Operaen og den berømte mathallen, og selvfølgelig litt shopping. Vi fikk også smakt på Budapest sin hot wine på de noe kalde kveldene, i tillegg til brød på pinne og ungarske paprika-pølser.

 

Vi fikk også opplevd hva Budapest har å by på om kvelden og ble bedre kjent med våre medreisende ELSA-medlemmer.

 

Søndagen tilbrakte vi en av Budapests mange bad. Det skal vanskelig gjøre å få en bedre avslutning på en fantastisk Elsa-tur.

 

Study visit er en unik mulighet til å få ELSA-venner utenfor Norges grenser samtidig som man blir bedre kjent med de man reiser med fra Norge. Grip sjansen og meld deg på neste Study visit!