Vinnerne av den lokale prosedyrekonkurransen i Bergen 2012

Artikkelen er over 5 år gammel.

Etter en svært spennende og jevn finale er vinnerne av den lokale Prosedyrekonkurransen i Bergen kåret. Både vinnerne og andreplassen imponerte stort med strålende prosedyre over et vanskelig tema.  Det ble til og med kommentert at prosedyrene var bedre enn til advokater som går i retten. Vinnerne ble til slutt Martine Guntveit og Karl Sivert Skatland, mens Susanne Caspersen og Hannah Atić kom på andreplass. Studentjuryen kåret bestprossederende, som var Susanne Caspersen.

Lagene prosederte foran et fullsatt auditorium, og foran dommerpanelet bestående av Advokat Inger Hygen Flostrand, stipendiat Karl Oddmundson Wallevik og rettens formann Professor Jan Fridthjof Bernt.  Etterpå var det bankett på Bryggen Tracteursted for de medvirkende, med ekte Bergensmeny i flotte og antikke omgivelser.

Den lokale Prosedyrekonkurransen i Bergen presenteres i hovedsamarbeid med Schjødt, og i samarbeid med Advokatforeningen.

Vi ønsker Bergenslaget lykke til i den Nasjonale finalen 25. januar, og satser stort på at de drar med seg seieren!!