Påmelding til studietur til Estland

MERK! PÅ GRUNN AV KORONAPANDEMIEN ER STUDIETUREN TIL ESTLAND AVLYST

Nå åpner vi for påmelding til studietur med ELSA Bergen til Tallinn 27.-31. mars 2022!
Se innlegg i arrangementet på Facebook om hva vi planlegger å gjøre på turen.

PÅMELDINGSFRIST 23. JANUAR BETALINGSFRIST 30. JANUAR
Bindende påmelding skjer ved å sende en e-post til litenstudietur.bergen@no.elsa.org.
Mailen må inneholde navn og kull. Ved å sende en e-post med denne informasjonen, binder du deg til den vedlagte kontrakten. Du må derfor sette deg godt inn i denne. Når man har fått plass på turen, vil man få tilsendt et påmeldingsskjema, som må fylles ut og returneres til oss.

Vi estimerer at egenandelen blir omtrent 4500 kroner, men eksakt pris kan vi ikke si før vi har bestilt flybilletter og hotell. Vi gjør alt vi kan for å få prisen så lav som mulig!
På grunn av den usikre koronasituasjonen, kommer vi til å inkludere et avbestillingsgebyr der det er mulig, både i tilfelle du som deltaker blir syk, og dersom turen i sin helhet må avlyses. Se nærmere om Covid-19 i den vedlagte kontrakten, jf. § 11.

Vi håper så mange som mulig benytter seg av denne unike muligheten til å bli kjent med rettssystemet i Estland, lære masse om den digitale verden og bli kjent med jusstudenter på andre kull. Dette blir både lærerikt og sosialt! Turen vil ha 12 deltakere. Fire av plassene er reservert til de som planlegger turen, slik at det er åtte tilgjengelige plasser. Ved flere påmeldte enn dette, vil det bli gjennomført loddtrekning. De som får plass på turen vil bli kontaktet på mail så raskt som mulig etter påmeldingsfristen, og senest i løpet av onsdag 26. januar.

Hvis du har noen spørsmål, send oss gjerne en uforpliktende e-post på litenstudietur.bergen@no.elsa.org.