Informasjon vedrørende koronavirus

I lys av det nylige COVID-19-utbruddet i Europa og globalt, ønsker vi å komme med følgende informasjon studenter ved det Juridiske fakultet i Bergen om ELSAs prosjekter:

Vedrørende arrangement på Dragefjellet:

Vi forholder oss til råd fra norske myndigheter og fakultets kjøreregler. Dette, sammenholdt med usikkerheten virusutbruddet medfører, gjør at vi har besluttet å avlyse alle planlagte aktiviteter ut semesteret inntil videre.

Har du spørsmål vedrørende dette?  Ta kontakt med secgen.bergen@elsa.no.

Vedrørende Delegations:

Flertallet av møtene fra utlysningen i januar har blitt kansellert eller utsatt. Delegatene som har fått plass til møter i denne utlysningen skal ha fått beskjed. ELSA International har i tillegg besluttet å kansellere utlysningen som skulle funnet sted i mars. Dette av hensyn til graden av usikkerhet rundt møtene i denne utlysningen.

Har du spørsmål vedrørende Delegations? Ta kontakt med vpsc.bergen@elsa.no.

Vedrørende STEP:

STEP har per nå utsatt neste utlysning av traineeship.  Nytt slipp er satt til mandag 4. mai, og slippes som vanlig på step.elsa.org. Ny frist for å søke på traineeships mandag 25. mai, og tidligste startdato for disse traineeshipene er mandag 20. juli.

Har du fått tilbud om trainee som enda ikke har startet? Ta umiddelbart kontakt med oss på vpstep.bergen@elsa.no hvis du ikke allerede har fått avklart situasjonen.

Har du andre spørsmål vedrørende traineeships? Ta kontakt med vpstep.bergen@elsa.no.

Vedrørende Summer ELSA Law Schools (SELS):

Søknadsperioden for SELS er åpen til og med mandag 20.april. Slik situasjonen er nå kan ikke ELSA International garantere at planlagte SELS vil bli gjennomført. Situasjonen vurderes fortløpende, og vi kommer med oppdatering så fort vi vet mer.

Har du spørsmål vedrørende Law Schools? Ta kontakt med vpsc.bergen@elsa.no.

Annen informasjon:

ELSA International har kommet med offisiell uttalelse vedrørende COVID-19-utbruddet. Den kan du lese her. UiB følger også utviklingen nøye. Link til universitetets informasjonsside finner du her.

 

ELSA Bergen oppfordrer alle til å lytte til myndighetene. Ta vare på hverandre!