ELSA Summer Law Schools

Åpent kontor om Law Schools

Tirsdag den 17. april klokken 11:00 til 13:00 inviterer vi alle til åpent kontor på ELSA-kontoret. Her vil du kunne få informasjon om sommerskoler med ELSA Summer Law Schools! Du finner kontoret vårt i andre etasje i gamlebygget (rom 206). Se innendørs kart HER.

Bli med ut i verden!

Bli bedre kjent med ELSA Law Schools på ELSA-kontoret

ELSA-kontoret

ELSA Law Schools er sommer- og vinterskoler som arrangeres over hele Europa. Skolene kjennetegnes av at de har faglig høy kvalitet, samtidig som de er mye billigere er andre sommerskoler. Det akademiske programmet er vanligvis resultatet av et samarbeid med anerkjente universiteter og advokatfirmaer. I tillegg har de et stort sosialt program, der du blir kjent med jusstudenter fra andre europeiske land.

Dette er noe for ALLE – vi har tilbud for alle trinn og det er ingen karakterkrav. Dette er en god mulighet for å skaffe seg internasjonal erfaring, og samtidig få oppleve en annen kultur! Kom innom for spørsmål, hjelp med søknadsprosessen eller bare for å slå av en prat!

Mer informasjon om ELSA Law Schools finner du HER. Alle spørsmål om ELSA Law Schools kan sendes til Nora Rindevpsc.bergen@elsa.no. Du kan også få tilsendt eksempel på hvordan et motivasjonsbrev kan se ut.

Søknadsfristen er 22. april.

Velkommen!