Forhandlingskonkurransen

ELSA Bergens regionale forhandlingskonkurranse er en konkurranse i forhandlingsteknikk mellom 8 lag på to personer som arrangeres på fakultetet i februar.

Tirsdag 21. februar deltok alle deltakerne på kurs i forhandling ledet av partner i advokatfirmaet Steenstrup Stordrange Alf Johan Knag. Alle var svært fornøyde, og engasjementet var på topp. Her fikk de prøve seg på å forhandle, en forsmak på det som venter i neste uke.

Innledende runde starter mandag 27. februar, semifinalen tirsdag 28. februar, og finalen torsdag 2. mars. Mens innledende runde og semifinalen avvikles på kontoret til samarbeidspartner Steenstrup Stordrange blir finalen avholdt i auditorium 4 på fakultetet kl. 16.00.

Vinnerlaget får alle utgifter dekket til Steenstrup Stordranges prosedyrekurs i Oslo. De får også delta i ELSA Norges nasjonale forhandlingskonkurranse 21.-23. mars, hvor vinnerne går videre til ELSAs International Negotiation Competition som i år arrangeres i Oslo.

Link til arrangementet på facebook: https://www.facebook.com/events/1650250345270822/

 

Forhandlingskonkurransen arrangeres i samarbeid med Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange.