ELSA Bergens Prosedyrekonkurranse 2013

ELSA Bergen gratulerer vinnerne av årets prosedyrekonkurranse: Celina Ekholt og Maren Aurora Holen!

Vinnerne av ELSA Bergens prosedyrekonkurranse 2013: Maren Aurora Holen og Celina Ekholt

Vinnerne av ELSA Bergens prosedyrekonkurranse 2013: Maren Aurora Holen og Celina Ekholt

Vinnerlaget har vært gjennom en skriftlig innledende runde, og prosedert seg gjennom semifinalen og finalen med glans. Selve finalen ble avholdt 22. november foran et fullsatt auditorium på Det juridiske fakultet i Bergen.

Laget som kom på andreplass: Aurora Orlin og Eirik Nakstad

ELSA Bergen gratulerer også laget som kom på en verdig andreplass i konkurransen: Aurora Orlin og Eirik Nakstad. Dommerpanelet, som bestod av professor Jan Fridthjof Bernt, professor Kai Krüger og dommer i Oslo tingrett Wenche Elizabeth Arntzen, var imponert over det høye nivået på finalelagene. Dommen ble avsagt med dissens (2-1).

Vinnerlaget vant skiopphold på Voss Resort og et traineeship i Advokatfirmaet Harris. Samtidig får de mulighet til å delta på ELSAs nasjonale prosedyrekonkurranse, hvor de skal prosedere mot vinnerne fra prosedyrekonkurransen i henholdsvis Oslo og Tromsø. ELSA Bergen ønsker Celina og Maren masse lykke til i den nasjonale finalen som skal avholdes i Oslo 17. januar 2014!

 

ELSA Bergens hovedsamarbeidspartner:
Advokatfirmaet Harris
www.harris.no

Samarbeidspartner på Prosedyrekonkurransen:
Advokatforeningen
www.advokatforeningen.no