ELSA Tromsø var vertskap for ELSA Norges landsmøte 24.-26. februar. På landsmøtet møttes jusstudenter fra fakultetene i Bergen, Oslo og Tromsø for å dele sine erfaringer om ELSAs prosjekter, og det var workshops for alle ELSAs ansvarsområder.

-Helgen har vært utrolig givende, og det var artig å møte aktive og engasjerte ELSA medlemmer fra de andre fakultetene. I tillegg hadde vi internasjonale gjester fra Tyskland og Aserbadsjan, noe som var med å sette et internasjonalt preg på landsmøtet, sier Mia Berthling Herberg, Vice President for Academic Activities i ELSA Tromsø.


Foto: Daniel Adekoya

– Det hadde ikke vært mulig å arrangere landsmøtet uten OC (Organizing Committee), så jeg ønsker å rette en stor takk til Birgitte, Mathias, Guro, Ida, Cathrine og Oda for at de har vært med og bidratt med gjennomføringen og planleggingen, sier Stine Marie Høgden, Secretary General i ELSA Tromsø.


Foto: Daniel Adekoya

ELSA Tromsø hadde 14 delegater på landsmøtet, blant de nærmere 60 andre deltakerne. På lørdag var det duket for den tradisjonsrike banketten som ble avholdt på Ishavshotellet, og for tredje gang på rad var det jentene som kunne juble for seier i kvinns vs. menns song battle. Se flere bilder fra landsmøtet her.

På søndag var det valg av nytt landsstyre for ELSA Norge i perioden 2017/2018. ELSA Tromsøs Vice President for STEP ble etter et nervepirrende valg valgt som VP STEP i landsstyret.

– Jeg er utrolig glad for å bli valgt inn i ELSA Norge og ser fram til et flott år sammen med resten av styret. ELSA har mange gode tilbud til studentene som jeg ønsker å være med å videreutvikle. For den kommende styreperioden har jeg satt meg mål som i all hovedsak er knyttet til traineeprogrammet vårt, da dette er mitt ansvarsområde. Jeg ønsker å få opprettet en traineestilling i Norge, samt hjelpe lokalgruppene finne gode metoder for å nå ut til studentene ved universitetene. Samtidig er det viktig å opprettholde god kontakt mellom lokalgruppene, slik at vi sammen kan komme fram til gode løsninger, sier en nyvalgt og fornøyd Marie.


Foto: Alex Jægersen

Styret i ELSA Tromsø gratulerer Marie og resten av det nyvalgte landsstyret. Vi ser fram til samarbeidet den kommende perioden.