Finalen i ELSA Tromsøs regionale Forhandlingskonkurranse 2017

Finalen i ELSA Tromsø regionale Forhandlingskonkurranse ble gjennomført torsdag 23. februar. Det var en veldig jevn og spennende finale, med utrolig god innsats fra begge lag!

Årets finaledommere var Anna Nylund, professor ved Det juridiske fakultet, Espen Johannessen, partner i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange og Svein Kristian Arntzen, førsteamanuensis ved Det juridiske fakultet.

Finalerunden besto av partene:

  • Hans Tastad representert av Alexandra Olsen og Mojdeh Allahpour. Veileder var Ánde Somby, førsteamanuensis ved Det juridiske fakultet.
  • Provier AS representert av Eirik Myrnes Kadelburger og Fredrik Stenstrøm. Veileder var Sigurd T. Kinge, advokat i advokatfirmaet PwC.

Laget som gikk av med seieren var representantene til Hans Tastad, Alexandra Olsen og Mojdeh Allahpour. De vant førstepremien på kr. 10.000,- og får æren av å representere Tromsø i ELSA Norges Nasjonale Forhandlingskonkurranse som finner sted i Oslo 21.-23. mars. Der vil de møte vinnerne av forhandlingskonkurransen i Bergen og Oslo. Vinnerlaget fra den nasjonale finalen vil i tillegg få delta i den internasjonale konkurransen The International Negotiation Competition som i 2017 arrangeres i Oslo i løpet av juni måned.

 

Gratulerer så mye med seieren, og lykke til i den nasjonale finalen!