ELSA Tromsø deltar på velkomstmøtet til 1.avd 13.august

I dag har ELSA Tromsø pakket goodiebags til alle de 150 nye studentene våre som begynner neste uke ved Det juridiske fakultet i Tromsø.

Vi stiller opp med STAND og presentasjon av ELSA under velkomstmøtet til 1.avd tirsdag 13.august fra 13.00-14.00 i AUD 3.

Her er en smakebit på goodiebagsene som vi har fått sponset av BDO i år.

For the international students: ELSA Tromsø will have a stand at the Faculty greeting meeting for the first year students in the master degree program. The international students are more than welcome to visit our stand in house 6, floor 3 (the same floor as the information desk) outside auditorium 3 tuesday 13th of august at 13.00-14.00 pm. There will be given goodie bags from the firm BDO this year.

IMG_4228