Studietur til Paris/Strasbourg

ELSA Tromsø arrangerer studietur til Paris og Strasbourg 24.januar til 1.februar 2013.

Det faglige opplegget for turen blir blant annet den norske ambassaden, høyesterett og universitetet i Paris. EMD (Den europeiske menneskerettighetsdomstolen) og europarådet i Strasbourg.

Det vil også være et sosialt opplegg med felles middager på kveldene og muligheten til å se ulike severdigheter for de som ønsker det. Det er satt av tid til å oppleve Paris på egenhånd for de som ønsker å shoppe, gå på museum o.l. 15 deltakere får plass på studieturen. Dersom flere melder seg på blir det loddtrekning om plassene.

Påmeldingsfristen er 13.november 2012, og de påmeldte får beskjed om de får plass på turen eller ikke etter loddtrekningen 14.november. Påmeldingen er bindende og sendes på mail til: vpsc.tromso@elsa.no med navn, avdeling og mobilnr. 

Betalingsfristen er 16.november 2012 og hver deltaker må betale inn en egenandel til ELSA Tromsø på 4000 kr som dekker flybilletter, hotell og togbilletter til og fra Strasbourg.

Håper studentene ved det juridiske fakultetet i Tromsø finner turen interessant og melder seg på. Vi i S&C gleder oss til å arrangere studieturen!
Dersom du har spørsmål angående studieturen/påmelding/betaling: Ta kontakt med VP S&C ELSA Tromsø, Maren Charlotte Rydning Bø: vpsc.tromso@elsa.no eller maren.rydning.boe@gmail.com