Søk styreverv i ELSA Oslo – 2022/2023

Ønsker du et styreverv i verdens største uavhengige organisasjon for jusstudenter? ELSA Oslo trenger åtte nye vervholdere for perioden 2022/2023!

Et styreverv i ELSA Oslo gir en unik mulighet til å bli del av et nasjonalt og internasjonalt nettverk. Vi tilbyr unike internasjonale muligheter, erfaringer, og venner for livet! Du skaper minner for livet, samtidig som at du forbedrer dine profesjonelle ferdigheter og krydrer CV-en! På fakultetet i Oslo arrangerer vi blant annet prosedyrekonkurranse, forhandlingskonkurranse, studieturer, manuduksjoner, tilrettelegging av ELSAs traineeordning og ikke minst fadderuken for de internasjonale studentene!

Vervene

  • President
  • Secretary General (nestleder)
  • Treasurer (økonomiansvarlig)
  • Vice President for Marketing (markedsføringsansvarlig)
  • Vice President for Academic Activities
  • Vice President for Seminar & Conferences
  • Vice President for Professional Development
  • Vice President for Social (sosialansvarlig)

Klikk her for å lese en mer detaljert beskrivelse av de ulike vervene:

Hvordan søke?

Send et kort motivasjonsbrev til secgen.oslo@no.elsa.org innen 26. mai kl 23.59. I brevet kan du kort fortelle om deg selv, motivasjonen din for å stille og hvorfor akkurat du passer til vervet du søker på. Det oppfordres til å søke flere verv!

Styrevervene vil velges under ELSA Oslos Generalforsamling den 3. juni. Under Generalforsamlingen presenteres kandidatenes motivasjonsbrev – og hver kandidat får opptil fem minutter til å holde appell. Det er også mulig å stille til verv på dagen, altså uten å ha sendt inn motivasjonsbrev på forhånd.  I etterkant av appellen har forsamlingen opptil ti minutter til å stille spørsmål. Valg av styremedlemmer skjer ved hemmelig votering, jf. vedtektene §2-4 (5). 

Send gjerne en e-post til generalsekretær Victoria Karishma Hossain på secgen.oslo@no.elsa.org hvis du har spørsmål om styrevervene, eller Generalforsamlingen generelt.