Bli medarbeider i ELSA Oslo

ELSA Oslo søker nye medarbeidere! Vi utlyser en rekke forskjellige stillinger under våre ulike arbeidsområder. Søknadsfristen er mandag 22. februar kl. 12:00!

Send en kort mail til oppgitt e-post, der du skriver litt om deg selv, hvorfor du søker på det aktuelle vervet, og hvorfor nettopp du passer til å innta det aktuelle vervet. Du kan søke på flere verv.

 

Verv – oversikt:

Faglig ansvarlig for Seminar & Conferences (S&C) (5 stillinger)

seminarsconferences.oslo@no.elsa.org

Medarbeidere​ for Academic Activities (AA) ​(flere stillinger)

academicactivities.oslo@no.elsa.org

Medarbeidere for Go International ​(flere stillinger)

seminarsconferences.oslo@no.elsa.org​​ ​eller ​step.oslo@no.elsa.org

Medarbeidere​ for Student Trainee Exchange Program (STEP) (flere stillinger)

step.oslo@no.elsa.org

Medarbeidere for Social Activities (flere stillinger)

social.oslo@no.elsa.org

Director for Social Activities (flere stillinger)

social.oslo@no.elsa.org

Fadderstyre (flere stillinger)

 

Verv – beskrivelser:

SEMINAR & CONFERENCES (S&C)

  • Faglig ansvarlig (S&C) ​2 stillinger

Faglig ansvarlig har ansvar for å arrangere faglige arrangementer, som debatter, manuduksjoner, lunsjseminarer, utflukter m.m. De faglige ansvarlige har sammen ansvaret for planleggingsprosessen (tidspunkt, dato, tema) og det praktiske rundt arrangementene (ta imot påmeldinger, oppmøte). De ansvarlige holder resten av gruppen oppdatert, fungerer som aktive medlemmer av gruppen, og møter opp på arrangementene. De ansvarlige blir gruppens ansikt utad, og fungerer dessuten som et viktig bindeledd mellom studentene og ELSA.

Stillingen åpner for mye kreativitet og gir deg en unik mulighet til å få kontakt med ulike aktører i arbeidslivet. Det stilles ingen krav til tidligere erfaring med ELSA.

Kunne dette vært noe for deg? Send en kort mail der du beskriver: ​deg selv, dine egenskaper, relevant erfaring og hvorfor du ønsker vervet​, til Kotryna Zubkeviciute på seminarsconferences.oslo@no.elsa.org​​.

 

GO INTERNATIONAL

  • Medarbeider for Go International (S&C og STEP)​ (flere stillinger)

Go International er et nytt satsningsområde for ELSA og omfatter ELSAs internasjonale muligheter.

Eksempler på områdene du blir å jobbe med er Delegations. Dette er studentenes mulighet til å delta som delegat på konferanser i organisasjoner som FN, WTO, Europarådet, WIPO, CICC, OECD og mange ere. Det andre området er Law Schools. Dette er et tilbud ELSA har der man som student kan reise til ere ulike land for å delta på kurs innen særskilte juridiske retninger som varer alt fra 7 til 14 dager. Law Schools arrangeres både sommer og vinter.

Du vil også få mulighet til å promotere STEP og Legal Research Groups (AA). Dette er en fantastisk mulighet for å få innsikt i ELSAs Key Areas (AA, STEP og S&C) og jobbe på tvers av undergruppene. Som medarbeider for Go International vil du være med i ELSAs seminar- og aktueltgruppe som kommer til å bistå deg i ditt promoteringsarbeid.

Ta kontakt med Kotryna Zubkeviciute på ​seminarsconferences.oslo@no.elsa.org​​ ​eller Linn Johanne Trøen på ​step.oslo@no.elsa.org​ ​ved spørsmål eller interesse for stilling.

 

ACADEMIC ACTIVITIES (AA)

  • Medarbeidere

Som AA-medarbeider får du et arbeidsrelevant og samtidig sosialt avbrekk fra lesesalen. Dette er også en helt unik mulighet til å bygge nettverk og komme i kontakt med konkurransenes sponsorer og samarbeidspartnere.

AA tilbyr et godt innsyn i arrangementplanlegging uten at man får for mye ansvar. Til forhandlingskonkurransen (februar og mars), og ellers, trenger vi hjelp til en rekke oppgaver. Kunne du tenke deg å holde på med markedsføring, logistikk eller planlegging av noe sosialt? Eller vil du kanskje drive med noe helt annet? Mulighetene er mange for å finne noe som passer deg!

Høres dette interessant ut? Send en kort mail der du kort beskriver ​deg selv, og gjerne bittelitt om motivasjonen din til å være med​ til Victoria Karishma Hossain, på ​academicactivities.oslo@no.elsa.org​. Eventuelle spørsmål kan sendes til samme mail.

 

STUDENT TRAINEE EXCHANGE PROGRAM (STEP)

  • Medarbeidere

Som medarbeider i STEP vil du få unik mulighet til å få kjennskap til flere aktører på arbeidsmarkedet og øve deg på å være formell og profesjonell i kommunikasjonen. I tillegg handler STEP om å belyse et unikt og viktig tilbud til studentene, der du vil få muligheter for å uttrykke kreativitet med markedsføringen. Du vil også få muligheten til å bli kjent med andre jusstudenter fra andre kulturer.

Oppgavene du får som medarbeider vil også lett kunne kombineres med studiet og andre aktiviteter.

Du kan søke ved å sende inn et kort motivasjonsbrev der du skriver litt om deg selv (hvilke egenskaper eller erfaringer som gjør deg egnet til rollen), og hvorfor du ønsker å være med. Motivasjonsbrev og eventuelle spørsmål om vervet kan sendes til VP STEP Linn Johanne Trøen på mail ​step.oslo@no.elsa.org​.

 

SOCIAL ACTIVITIES

  • Director ​for fadderstyret (1 stilling)
  • Medarbeidere til fadderstyret (flere stillinger)

Fadderstyret er underlagt VP Social og har ansvar for å planlegge og gjennomføre fadderuken for de internasjonale studentene. Som director eller medarbeider vil du kunne planlegge og arrangere de ulike sosiale arrangementene for å skape en best mulig fadderuke for utvekslingsstudentene. Det er en flott mulighet til å utvide nettverket sitt og finne på mye gøy!

  • Medarbeidere (flere stillinger)

Som medarbeider for Social activities planlegger man de interne arrangementene i ELSA Oslo, slik som hytteturer, julebord, fester osv.

Kunne dette vært noe for deg, eller har du noen spørsmål? Send en kort mail der du beskriver deg selv, dine egenskaper og hvorfor du ønsker vervet,​ til Victoria Bratli, på ​social.oslo@no.elsa.org​.