ELSA Oslo Lawyers@Work inviterer til besøk hos Fylkesmannen i Oslo og Akershus! Lurer du på hvordan det er å jobbe med viktige forvaltningsoppgaver eller kontroll av kommunenes virksomhet og vedtak? Bli med på besøk til Fylkesmannen og hør om hvilke arbeidsmuligheter du har som jurist, samt hva de ser etter i en kandidat i en rekrutteringsprosess. Besøket finner sted mandag 13. februar fra kl. 13 til 14:30, og påmeldingsfristen er søndag 5. februar. Meld deg på i skjemaet under. Det er begrenset antall plasser, så husk å gi beskjed til vpsc.oslo@elsa.no hvis du likevel ikke kan komme!

Lawyers@Work er en undergruppe av ELSA som arbeider med å gi studentene et mer nyansert bilde av hvordan det er å arbeide med juss. Vi tar dere med på besøk på forskjellige arbeidsplasser for å vise hvordan det å studere juss kan føre til et mangfold av muligheter.

Takk for din interesse. Besøket er fulltegnet. Følg med på våre Facebook-sider for flere spennende arrangement.