Da kan STEP være noe for deg!

STEP står for Student Trainee Exchange Programme, og er ELSAs traineeordning. Våre internasjonale kontakter gjør oss i stand til å tilby unike muligheter for deg som student. Hva med et opphold hos et advokatfirma i London, Berlin eller Roma? Eller kanskje en praksisperiode hos en domstol i Praha, Amsterdam eller Paris? Vi kan også friste med traineeship hos Europarådet – definitivt noe å pynte CV-en med. Her kan du lese litt om en Bergensstudent som fikk den ettertraktede stillingen.

En fordel ved vår traineeordning er at utvelgelsen ikke skjer på bakgrunn av karakterer, men heller på bakgrunn av din karakter og egnethet. Dette er en kjempemulighet til å stille deg foran i køen ved senere jobbsøking, selv om du ikke nødvendigvis har straight A’s. Videre vil ELSA, både her i Oslo og på det stedet traineeshipet er, alltid være behjelpelig med praktiske forhold, som f.eks. å finne bolig. Du kan også forvente å bli godt tatt imot av den lokale ELSA-gruppen der du kommer.

Årets traineeships slippes 14. november, og vi vil da komme med mer informasjon om hvordan søknadsprosessen foregår. I mellomtiden er det bare å kontakte VP STEP, Mari Paudal Løvhaug på vpstep.oslo@elsa.no, dersom du har noen spørsmål. Du kan også lese mer om ordningen her og her.