Torsdag 27. oktober var det duket for finale i Prosedyrekonkurransen. Etter en svært spennende finale, der deltagerne imponerte både Høyesterettsdommere og publikum, kunne Mira Christine Marcussen og Karina Kviebakk Mauren juble for seier. De stikker dermed av med førstepremien i form av en tur til New York med besøk hos Norges delegasjon til FN, samt traineeopphold hos Hjort og mulighet til å delta på Hjorts prosedyreseminar på Finse. De går også videre til ELSAs Nasjonale Prosedyrekonkurranse, der de møter vinnerlagene fra de regionale rundene i Bergen og Tromsø.

Andreplassen gikk til Emilie Enger og Kari Dahl. De får også traineeopphold hos Hjort.

Vi ønsker å takke våre gode samarbeidspartnere Advokatforeningen  og Advokatfirmaet Hjort , alle deltakere, alle medarbeidere, og sist men ikke minst alle dommerne.

Er du interessert i neste års Prosedyrekonkurranse? Les mer her.