Infomøte 24. august

Er du nysgjerrig på hva ELSA er, hva vi gjør, og hvordan du kan bli en del av det internasjonale ELSA-nettverket? Da bør du komme på infomøtet vårt! Møtet finner sted på Domus Nova rom 340, kl 16:15 onsdag den 24. august.

 

På fakultetet arrangerer vi både faglige arrangementer, som prosedyrekonkurranser og seminar, og sosiale eventer, som fester, middager og vaffelfredager. I tillegg er ELSA verdens største uavhengige jusstudentorganisasjon, og dette gir deg unike muligheter både på et sosialt, faglig og karrieremessig plan. Å komme på infomøtet er første skritt inn i ELSA-verdenen.

Vi lover en koselig og uforpliktende times tid med informasjon, en hyggelig prat og pizza. Etter en generell presentasjon av ELSA blir det mulighet til å prate med lederne av de ulike undergruppene, for å finne ut hvilken gruppe du kan engasjere deg i. Etterpå går vi ut og tar noe å drikke, for dem som vil være med.
For en ekstra påminnelse kan du trykke delta på eventet vårt: https://www.facebook.com/events/908477465953402

Er du allerede nå blitt overbevist om at ELSA er noe for deg? Meld deg inn i ELSA her: http://elsa.no/oslo/meld-deg-inn-i-elsa-oslo/. Det koster ingenting, og gir deg tilgang til ELSAs arrangement nasjonalt og internasjonalt.

Vil du følge med på hva som skjer i ELSA Oslo fremover? Følg oss på sosiale medier!

Facebook: ELSA Oslo
Instagram: @elsaoslo

 

Vi håper å se deg på

                 Domus Nova Rom 340
                 Onsdag 24. august kl 16:15
 
Med vennlig hilsen
Line Utne Norland
Generalsekretær, ELSA Oslo