ELSA STEP på stand

STEP-gruppen er her for deg!

Vårens traineeships med STEP er publisert! De kommende ukene har du muligheten til å søke på spennende stillinger hos arbeidsgivere rundt om i verden.

Student Trainee Exchange Programme (STEP) er ELSAs traineeutvekslingsprogram. Programmet gir deg muligheten til å jobbe som trainee i utlandet og skal bidra til å utvikle deg faglig og skal gi deg nyttig erfaring fra arbeidslivet. Et traineeship gjennom STEP gir deg enestående praktisk erfaring som det ikke er mulig å tilegne seg gjennom studiene.

– Av erfaring er studentene fra Bergen flinke til å søke. Forrige semester fikk flere tilbud om traineeship og vi håper det blir enda flere i år, sier Vice President for STEP, Arqam Hamza Ahmad.

ELSA Bergen på stand

ELSA Bergen svarer på dine spørsmål om STEP.
F.v. Erling H. Grøndahl, Hanne H. Endresen, Vilde S. Birkelund og André Nordbø.

Finn et STEP-traineeship som passer

Det finnes forskjellige traineeships med ulike varighet gjennom hele året. Hvert har egne krav til språkferdigheter, fagkunnskaper og hvor langt du må ha kommet i studiet. I tillegg til å oppfylle disse kravene, må du sende inn CV og motivasjonsbrev. Du vil ikke bli vurdert ut i fra karakterene dine og det finnes et traineeship for studenter på alle studieår.

Alle traineeships er listet opp på step.elsa.org. For at søknadsprosessen skal bli så enkel og oversiktlig som mulig, lager ELSA Bergen en egen liste over hvilke traineeships som passer til vårt studieprogram.

– Det lønner seg derfor å vente litt med søknaden. Vi regner med å ha oversikten klar senest mandag 16. april og holder deg fortløpende informert, sier Director for Student Hunting, Hanne Hembre Endresen, og henviser til STEP sitt Facebook-arrangement. Den ferdige oversikten over traineeships og fagkrav med tips og triks til søknadsprosessen vil også bli gjort tilgjengelig på ELSA Bergens nettsider.

ELSA svarer på dine spørsmål!

Mandag den 16. april klokken 12-15 står STEP på stand i Vrimle. Kom innom for litt kjeks og kaffe, så svarer STEP-gruppen på det du måtte lure på!

Nøl heller ikke med å ta kontakt med ELSA Bergens STEP-ansvarlige på vpstep.bergen@elsa.no eller på Facebook. En egen gruppe med informasjonsansvarlige, bestående av Andrea Hagen, Hanne Hembre Endresen og Henrik Ramm Steen kan også kontaktes direkte. Du finner dessuten noen reisebrev fra studenter som har vært med tidligere HER.

Du kan søke fra nå og frem til søknadsfristen den 7. mai!

QR-kode til Facebook-arrangement om STEP

Scan koden for mer info!