Social-gruppen i ELSA Tromsø står for planleggingen og organiseringen av alt det sosiale ELSA Tromsø tilbyr jusstudentene. Målet er å sørge for at alle studentene skal føle seg hjemme på fakultetet, og å tilrettelegge for at studentene kan bygge nettverk på tvers av avdelinger.

I løpet av hvert semester arrangeres det flere quizer på campus, tilpasset studenter ved alle avdelinger. Dette er både sosiale, morsomme og litt faglige quizer som gir et avbrekk fra lesesalen, og en gylden mulighet for å bli kjent med de andre studentene på fakultetet.

Vi prøver også å arrangere et større arrangement for alle studentene ved hele fakultetet, i form av temafest eller lignende. Da leier vi lokale og det vil bli mulighet for konkurranser, sang, dans og live-musikk. Arrangementene blir arrangert i samarbeid med våre aktive medlemmer, som fungerer som sterke bidragsytere i det sosiale miljøet på studiet.

Til quizene pleier vi å låne Bazinga, studentpuben på campus. Lokalet gir muligheter for å kjøpe både mat og drikke underveis.

Alle quizene har de samme reglene

  • Man stiller i lag på opptil 4 personer
  • Det er ikke tillatt med hjelpemidler.

Ved hver quiz vil det bli anledning til å vinne flotte premier som blir sponset av våre samarbeidspartnere. Tidligere premier har vært gavekort på akademisk kvarter, Rica Ishavshotell, Aurora Fokus Kino, Egon, Gründer, Yonas, Kaffebaren m.m.

Dersom du ønsker å sponse premier eller har spørsmål om ELSA Tromsøs arrangementer, ta kontakt med Social Director Marie Caroline Jentoft